Wednesday, June 3, 2015

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Le Train Bleu est une institution: ses décors 1900, son parquet, ses peintures et ses dorures ont fait les bons temps du PLM (Paris Lyon Méditerranée). Qu'en aujourd'hui est-il? Le service est correct sans être trop obséquieux, la nourriture bonne mais beaucoup trop cher, toujours le cadre sublime. Est-ce que ça vaut vraiment la peine d'y aller? Oui et non. Oui pour le lieu. Non pour le prix. Je vous laisse juge.
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Le Train Bleu (fr. Blue Train) is not just a restaurant, but rather the institution. Restaurant located on the floor of the Gare de Lyon is a kind of icon, reminiscent of the splendor of a bygone era. It was created on the occasion of the World Exhibition in 1900. Glamor, rich ornaments, paintings and gilding back to the beginning of the famous railway line PLM (Paris-Lyon-Méditerranée) connecting Paris to Marseille and. And how is it today ?! Operation efficient, elegant waiters but without imposing unnecessary, phone used for spying the food good though a bit expensive but it is invariably stunning interior. It is so worth it to go there? At the same time, yes and no. For the charm of this place definitely yes. In contrast, in view of the exorbitant prices it's not necessarily .. Finally, everyone should blow it longer alone.
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